top of page
First Class Carservice Reparatie
First Class Carservice Reparatie

Reparatie

Bij First Class Carservice kunt u terecht voor zowel grote als kleine reparaties. Van een lampje vervangen tot een nieuwe motor inbouwen, alles is mogelijk.

Dankzij jarenlange ervaring met alle automerken kan First Class Carservice u goed informeren over reparaties.

Om niet voor onverwachtse verassingen te laten staan, krijgt u altijd vooraf advies en een prijsopgave. Ook wordt u op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden. Zo weet u altijd wat er gebeurt met uw auto en waarom.

Klassiekers

Ook voor uitgebreidere reparaties en reparaties aan klassiekers kunt u bij ons terecht. Zo hebben we aan diverse klassieke Citroens, Jaguars en Volvo’s deelrestauraties verricht en kunnen we helpen bij het bepalen van de technische staat van iedere auto. Ook verrichten wij laswerk aan alle typen.

Gebruikte onderdelen

Bij bepaalde specifieke auto-onderdelen kan de aanschafprijs hoog zijn, maar de reparatie van de auto is wel noodzakelijk. In zulke gevallen kunnen gebruikte auto-onderdelen een uitkomst bieden om zo de kosten voor u omlaag te brengen.

Het toepassen van gebruikte onderdelen is ook nog goed voor het milieu. Er worden immers geen nieuwe producten geproduceerd. Goed voor uw portemonnee en het milieu dus!

Brembo Expert gecertificeerd
Pechhulp europa 49,95 per jaar
bottom of page