APK keuring, Wintercheck en vakantiecheck
First Class Carservice APK en Checks

APK

Wij voeren voor ieder merk en type auto een APK uit. De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht en eventuele gebreken tijdig aan het licht komen. U kunt twee maanden voor de apk-vervaldatum uw auto al laten keuren. Zo bent u zeker op tijd!

Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto.
Op deze manier komt u dus nooit voor verrassingen

te staan.

De RDW stuurt u 6 weken voordat de APK op uw voertuig vervalt een brief om u te herinneren aan de APK-vervaldatum van uw voertuig. Deze brief ontvangt u of per post of digitaal in uw Berichtenbox van de overheid.

Wilt u weten tot wanneer uw apk geldig is? Zoek dit op met de RDW Kentekencheck 

Checks

First Class Carservice staat voor u klaar met een aantal controles. Naast regulier onderhoud is een extra controle
soms van harte aan te bevelen of zelf wettelijk verplicht.

 

Wintercheck
Veilig de winter door met uw auto begint met een wintercheck. Voor vaste klanten is deze zelfs gratis en vaak te combineren met een winterbandenwissel. Uw auto wordt op de belangrijkste, wintergevoelige punten nagekeken. Uw accu, banden, remmen en verlichting moet natuurlijk wel werken in de donkere maanden van het jaar!

 

Vakantiecheck
Op vakantie met de auto is uiteraard alleen leuk als u geen omkijken heeft naar de auto zelf. Met de vakantiecheck kijken wij uw auto voor vertrek na zodat u niet met mankementen te maken krijgt die voorkomen hadden kunnen worden. Remmen en banden hebben het vaak zwaar te verduren en ook uw airco moet harder werken. Met een extra nagekeken auto kunt u met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten!