top of page
Onze Garage in Bunnik
First Class Carservice Onderhoud

Werkplaats

Voor al uw werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Alle merken en bouwjaren zijn welkom! Van simpele onderhoudsbeurt tot

uitgebreide reparatie of zelfs deelrestauratie. We hebben ervaring in allerlei soorten doorgangen.

Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats, uitgerust met de moderne apparatuur welke het hedendaagse wagenpark van een garage verlangt. Wij beschikken over vakbekwame, gediplomeerde en gemotiveerde monteurs. Al naar gelang het soort onderhoud, kleine of grote beurt spreken wij vooraf een prijs met u af nadat wij de auto gecontroleerd hebben. Zo houden we alles duidelijk en eerlijk.

Wij werken graag aan uw onderhoudsbeurt!

Garantie

Fabrieksgarantie komt ook bij onderhoud bij ons universele autobedrijf niet in gevaar. Wij monteren alleen merken waarbij garantie in stand blijft of door de leverancier wordt overgenomen. Dus wel een lagere rekening en toch alle zekerheid die u gewend bent bij een jongere auto.

Autofabrikanten mogen hun technische informatie en merktrainingen niet beperken tot de autobedrijven die tot hun eigen netwerk behoren. De Europese Commissie wil dat consumenten zelf het autobedrijf van hun keus kunnen bepalen. Daarom is er in de nieuwe EU-wetgeving vastgelegd dat ook onafhankelijke bedrijven toegang hebben tot die informatie en trainingen. U bent dus vrij om een autobedrijf te kiezen, of het nu gaat om aanschaf of om onderhoud van uw auto. Zonder problemen en ongeacht het merk dat u rijdt. U kunt dus van harte welkom met ieder soort auto!

Corona maatregelen Bovag

Afspraak maken

Uw auto toe aan onderhoud of een controle? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of als u nog vragen heeft. Onze serviceadviseur staat u graag te woord. We zijn ook bereikbaar op het vaste nummer middels whatsapp of via email.

Altijd voordelig autorijden!

bottom of page