top of page

First Class Classic

Van de autoliefhebber, voor de autoliefhebber

Ook uw hobby is bij ons van harte welkom! Klassiekers zijn voor ons absolute liefhebberij. Deze  auto's worden gereden voor de lol en dagelijks vervoer is het meestal niet. Speciaal voor deze groep hanteren wij maatwerk en spenderen wij meer tijd aan bijvoorbeeld het vinden van de benodigde onderdelen of het in orde maken van onvolkomenheden.

Omdat dagelijks vervoer niet aan de orde is kunnen wij in meer rust aan uw auto werken. Wij plannen dus wat ruimer de tijd in om aan auto's te werken dan normaal het geval is. Deelrestauraties of het reviseren van een motor kunnen wij ook aan uw klassieker uitvoeren. Wij hebben ervaring met diverse oldtimers en youngtimers. Meest recent hebben we gewerkt aan een Ford Mustang uit 1965 en een Peugeot 504 coupe. Zo divers dus!

Het ophalen van uw geliefde auto kunnen wij ook verzorgen. Met een zeer goed uitgeruste Mercedes oprijwagen komt uw auto altijd netjes bij ons aan. Net zoals bij al onze werkzaamheden maken wij voor zover mogelijk eerst een prijsopgave voordat we gaan herstellen of vervangen. U bent bij een klassieker natuurlijk ook meer betrokken bij de aanpak omdat u daar vast uw eigen ideeën over heeft die wij graag bespreken.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden, aanpak of het maken van een afspraak. U kunt terecht bij Cor Japin of Alexander Japin. Is een van beide er niet dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Uw ford mustang klassieker oldimer kunt u laten onderhouden
Ook klassiekers als de citroën ax zijn van harte welkom voor onderhoud
Laat uw klassieker of oldtime onderhouden door First Class Carservice Bunnik
bottom of page