top of page
Peugeot en Citroën Specialist Bunnik
Peugeot Citroën Specialist Bunnik

Zoals iedere universele garage zijn er merken die bij ons meer en minder voorkomen. In ons geval zijn dat vooral merken zoals Peugeot, Citroën, Volvo en Ford. Iedere auto is welkom maar een merkspecialist zijn zorgt er ook voor dat de nieuwste technieken bij ons bekend zijn. Werk aan deze auto’s houden dus ook uw auto rijdend!

Een merk als Saab bestaat helaas niet meer, maar dat wil niet zeggen dat we er niets voor kunnen betekenen. Wij kennen de adressen om aan vrijwel alle onderdelen nog te komen. Soms is dat zelfs nog nieuw, op verzoek soms ook tweedehands.

Peugeot Citroën Specialist

Als Merkspecialist van de merken Peugeot en Citroën zorgen wij ervoor dat de nieuwste technieken bij ons bekend zijn. Wij hebben veel kennis van met name Peugeot en Citroën kunnen daarin gebruik maken van originele onderdelen van PSA Retail (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Ook uw klassieker is bij ons van harte welkom, voor ons een absolute liefhebberij. Wij leveren maatwerk en nemen de tijd voor het vinden van de juiste onderdelen. Kom langs in onze werkplaats, u bent zo weer op weg.

PCA Bunnik
Auto Onderhoud Saab
Peugeot Specialist
bottom of page