Peugeot Citroën Specialist Bunnik

Zoals iedere universele garage zijn er merken die bij ons meer en minder voorkomen. In ons geval zijn dat vooral merken zoals Peugeot, Citroën, Volvo en Ford. Iedere auto is welkom maar een merkspecialist zijn zorgt er ook voor dat de nieuwste technieken bij ons bekend zijn. Werk aan deze auto’s houden dus ook uw auto rijdend!

Een merk als Saab bestaat helaas niet meer, maar dat wil niet zeggen dat we er niets voor kunnen betekenen. Wij kennen de adressen om aan vrijwel alle onderdelen nog te komen. Soms is dat zelfs nog nieuw, op verzoek soms ook tweedehands.

Wij hebben veel kennis van met name Peugeot en Citroën en maken sinds 2019 deel uit van het PCA netwerk (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Peugeot Citroën Specialist

Als PCA Merkspecialist Bunnik zorgen wij ervoor dat de nieuwste technieken bij ons bekend zijn. Ook uw klassieker is bij ons van harte welkom, voor ons een absolute liefhebberij. Wij leveren maatwerk en nemen de tijd voor het vinden van de juiste onderdelen. Kom langs in onze werkplaats, u bent zo weer op weg.