top of page
Grass Close Up

Praktische informatie

De camper ophalen

De vakantie begint bijna. Het is tijd om de camper op te halen. Belangrijk is dat u de huur van de camper heeft betaald en u de mogelijkheid heeft om de borg te kunnen betalen. Dat kan uiteraard ter plaatse middels contant, pin of tikkie. Vergeet u paspoort en rijbewijs niet, anders kunnen wij de camper niet aan u meegeven.

Wanneer u de camper komt ophalen nemen we ruim de tijd om samen met u de camper door te lopen en uitleg te geven over het gebruik van de camper. Houd dus rekening met uw vertrek tijd. Wij geven u ook een gebruikshandleiding mee voor wanneer u het tijdens de reis even niet meer weet. Mocht u tijdens de reis vragen hebben kunt u altijd bellen of een whatsappje sturen naar  ons nummer: 030-6567641.

De camper terug brengen

Na uw reis komt u de camper op de afgesproken tijd weer bij ons inleveren. Samen met u lopen we de camper na op schade of anderen bijzonderheden.

Wij vragen u de camper terug in te leveren zoals u hem van ons hebt mee gekregen. Dat houdt in: van binnen en buiten schoon, met een volle dieseltank, de vuilwatertank leeg en een schoontoilet met een geleegde tank. In de map van de camper zit een checklist zodat u niks hoeft te vergeten.

Als alles in orde is storten wij u borgsom binnen 3 werkdagen weer terug op uw rekening.

Heeft u een vraag?                                                                                         Stuur u vraag via whatsapp naar 030-6567641

bottom of page