top of page
Wij doen ook uitlijnen, airco service, diagnoses, trekhaken

Overige diensten

Natuurlijk doet First Class Carservice nog veel meer aan auto's. Eigenlijk kunt u met alles aan uw auto bij ons terecht. Hieronder een overzicht van veelvoorkomende werkzaamheden. Mocht u een vraag hebben bel gerust!

Uitlijnen
Het onderstel van uw auto moet optimaal z'n werk kunnen doen. Als uw stuur scheef staat, er gewerkt is aan het onderstel of uw banden zijn scheef versleten moet een auto uitgelijnd worden. Zo houden de banden optimaal contact met het wegdek en bespaart u op brandstofkosten en te snel versleten banden.

 

Airco Service
Een groot deel van de personenauto's beschikt tegenwoordig over airconditioning.
Wat u wellicht niet wist is dat uw airco regelmatig onderhoud nodig heeft. Op deze manier houdt u uw airco systeem in optimale conditie en zit u altijd fris achter het stuur.


U kunt bij ons terecht voor diverse zaken omtrent het airco systeem, hierbij kunt u denken aan:
-Airco controle; controle op de werking van uw airco systeem
-Airco Service; Bijvullen en verversen van uw airco gas, compressor olie en UV vloeistof.

Storingen/diagnoses
Een moderne auto is gevuld met elektronica. Wat voor u zichtbaar is als een irritant lampje geeft ons toegang tot een enorme hoeveelheid data en storingsgeheugens. Soms zijn oplossingen simpel, maar vaak is het ook flink zoeken om de juiste diagnose te stellen en uw storing goed op te lossen.
In het geval van een hardnekkige storing is er best wat flexibiliteit van beide kanten nodig om alles op te lossen. En dan kan het nog gebeuren dat er een nieuwe storing naar voren komt die eerder niet zichtbaar was. Gelukkig beschikken wij over de modernste uitlees en programmeerapparatuur.

Ook kunnen we nieuwe autosleutels voor u inleren, roetfilterintervallen resetten en uw trekhaak activeren. Het elektronisch terugstellen van remsystemen van Audi en Volkswagen is natuurlijk noodzakelijk bij onderhoud en ook daar voorziet onze apparatuur in.

Trekhaken
Voor heel veel auto's is een trekhaak te leveren. Zowel de levering als montage/inleren kunnen wij voor u verzorgen. Wij kijken graag met u mee naar hoe u de trekhaak wilt gebruiken om de juiste kogel en kabelset te kiezen. Later ombouwen is altijd extra werk en dus zonde van uw eerdere investering. Een trekhaak moet voor u natuurlijk meer mogelijk maken en dat begint met een goed advies.

 

Bel of mail ons gerust als u over werkzaamheden vragen heeft of meer informatie zou willen krijgen, we helpen u graag!

bottom of page